Я согласен
В республиканской организации Башкортостана профсоюза работников Нефтегазстройпрофсоюза России подведены итоги конкурса «Лучший уполномоченный по охране труда» и «Лучшее предприятие по охране труда».

Победителям конкурса «Лучший уполномоченный по охране труда Республиканской организации Башкортостана Нефтегазстройпрофсоюза России за 2014 год» стал Марат  Зайнутдинов , слесарь по ремонту автомобилей  Базы материально-производственного обслуживания  ОАО «Башнефтегеофизика». Название (англ.):  BEST LABOUR SAFETY OFFICER WORKS IN MATERIAL AND PRODUCTION SUPPORT BASE
Краткое описание (англ.):  In the republican trade union workers organization of Bashkortostan Neftegazstroyprofsoyuz of Russia the results for the contests "Best labour safety officer" and "Best company for labor safety" are reviewed.
Детальное описание (англ.):  In the republican trade union workers organization of Bashkortostan Neftegazstroyprofsoyuz of Russia the results for the contests "Best labour safety officer" and "Best company for labor safety" are reviewed. Marat Zaynutdinov, machine mechanic of Material and production support base of JSC “Bashneftegeofizika», became the winner of “Best labour safety officer of the republican organization of Bashkortostan Neftegazstroyprofsoyuz of Russia for 2014".